Nuffnang

Monday, October 20, 2014

(kawan baik) Asri dah kawen

aku baru dapat tau, ahad lepas, kawan baik asri kawen.

kawan baik dia ni, biar aku namakan dia "awie". (kahkah! mcm takde nama lain kan??)

asri dan awie ni, mcm pasangan kembar. mana ada asri, kat situ ada awie. kalau dulu time beraya pon, asri akan hangkut awie sekali beraya rumah aku. aku kalau dapat jumpa asri dlu pon, awie mesti ada sekali, in fact, mereka keje dalam compound yg sama!

nampak tak bond diorang acaner kukuh? nampak sungguh mereka ngam, kalah isi dengan kuku, kan?


aku paham perasaan asri sekarang ni. sebab aku penah ada dalam situasi asri

BFF kawen.

memang ko takkan dapatlah balik memori mcm dlu bila time bujang huha-huha, melainkan kalau ko kawen sekali lepas tuh.

aku ada jumpa ada sepasang BFF perempuan, dia orang tetap havoc walau dh ada family masing2.

kesian bffs aku skrang, sorang je yg dah kawen. havoc jugak tu, laki pon jenis tak kisah. tapi kalau ada hal, nk lepas diri, suka petik nama aku, mujur akak ni jenis pasrah itu menyerah, haha!

4 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

Oh asri belum kawen lg yer..mesti dia rs cam ralat kan..takperlah lelamer tuh biasalah nanti..tp btul kalau akak pun kengkawan baik kawen dl rs cam nak jd kura2 yg takmo kuar kepala jer *-*

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

Biasalah... doakan semoga ada pula jodohnya nanti.. boleh geng sama lebih erat sampai beranak pinak :)

Nastyna said...

I pernah rasa macam asi, macam awie pun pernah rasa.

||alis|| said...

ummu Aidan-Arissa: belum lagi kak :)

kak iina: mmg tengah tunggu nasik minyak kengkawan baik je ni, hihi~

kaknas: aku je blom sempat nak merasa mcm dak awie tu, haha!