Nuffnang

Tuesday, April 1, 2014

my happiness is...

 
having my meals here. feel so cozy and warm.
 
 
or playing with 1.5year old kid
 
 
or try to make friends with other's little one, randomly.
 
 
or milking the little lamb... hiks.
 
 
I love to see anything on the sky.
be it the plane, the kite, the flaying bird, the fireworks,
or even just looking at a guy on the crane fixing the lamp post.
in short, I love to looking up and admire anything above my height :) :)
 
**still praying for MH370

8 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

Terpkir plak akak betapalah akak nie kurangnya peluang tuk bersantai memandang langit..asyik dok dalam umah jer..mandang muka anak2 pastuh laki pastuh screen komputer...apapun apa yg membuatkan kita bahagia tuk berbeza2 kan setiap orang..ttp bersyukur..:)

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

Masa akak kat UK.. akak selalu suka tengok langit sebab langitnya biru dan terang tanpa byk awan.. setiap kali musim berganti.. pasti ada yang menarik untuk dirakamkan pada kamera akak..

skrg.. amatlah jrg dah ambik gmbr.. rindu sebenornya..

||alis|| said...

ummu Aidan dan Arissa..

kak sy tgk pokok2 dlm kebun akak tu ponnn sy jeles. kebun sy dh start kena ignore sebab lepas ni tuan dia nk hijrah. maka tuan dia bwk benih je. tu pon taktau rajin ke idak nk menyambahkan. huu

||alis|| said...

kak iina

betul2.. langit kat over the sea kebanyakan clear xde awan. kadang2 je awan. malaysia ni awan sbb selalu bawak hujan ye dak. even skrg paneh la bebeno.

aaa.. ganbar akak semua pon lawa. kamera tak murah katanya. hiks.

Nastyna said...

Tu I suka duk tepi tingkap dan pandang pemandangna di langit (thats why boleh terlepas heli landing bawah umah sebab I suka pandang atas jer huhuhu)

Again, thanks for dropping by rumah saya :D:D

t.a.t.a said...

Kak Iina, kalau saya yang bersantai tengok langit, mahu la mata ini pejam terus. Hahah.

||alis|| said...

sis nastyna

tq mai datang umah saya juga :)

yg heli betul2 depan rumah tu mmg kenot brain la, alangkan kalau heli terbang dekat2 atas kepala pon dh berkicau, nikan plan bertentang mata, phewww!

||alis|| said...

cikta

terus lelap, tau2 dah remang senja, heh!