Nuffnang

Thursday, May 7, 2009

lucu betol laaa...

oke. bile aku belom punya sapa2 and sapa2 belom punyai aku.

ada yg marah:

-ko usaha tak kuat, mana nak jumpa 'fahri' ko tuh..
-ko memilih eh? klise.... standard bha hahaha...
-ko kan pandai berkawan, pilih jer la sapa? *masalahnya aku mmg pandai berkawan, menambah kawan mmg hobi aku. tapi tambah kenalan lelaki.. adeh... TIDAK! gua failed.


merujuk kepada usaha-tak-kuat aku tuh, akhirnya aku berdaftar laa kat myjodoh.com. setelah 2 tahun nama aku dok tertepek kat situ tak gerak2... akhirnya myjodoh.com hantar profile2 lelaki bujang/duda thru my yahoo mail.


bukan sekali dua hantar. berkali2. masalah nya, aku malas, hihi.. yg ini sila salahkan aku!

pastu dalam awal tahun nih jugak, aku terima satu list profile.. aku check.. aku check dan check..

aik?
tetiba disitu.


mamat nih macam aku kenal... tgk muka sekali pandang tak berapa cam, then tgk nama dia plak:

mohd syairazi.
ha sudah!

acai nih adik bekas bf lama aku!

adoooooyaiiiiii.....
hahahahaa!

dulu masa pengawas sama2, aku form 5, dia form 1, alaaa comel btol dia masa tuh! pastu sama2 terlibat ngan koperasi sekolah. mmg adik betol laa si acai nih pada aku. tuh yg terasa lawak.


acai nih boleh tahan gak orgnya. hansem.

tapi nape laa ko daftar kat myjodoh eh? hihi...

5 comments:

kueh bakar said...

cobaaaa ko cobbbaaaa

||alis|| said...

bakar berlauk: jangan.... mimpi ngeri pasti akan berlaku. nak2 si dia dah bertunang.. weh bang jarak sgt la 27 ngan 21, hadoiii.. pompuan kan ade due date... :)

pArAsiT_dUniA said...

aha.. due date alis bila tu deng?
hehehe...kueh bakar, sila mecoba..hehe..
xpe... dari byk kumpul kwn2, nanti dah ada bertemu kekasih hati, dah dapat nak handle perangai die...blaja dr pengalaman.. hik hik hik

||alis|| said...

nazz: nazz ada rahsia yg saya perlu saya korek nih.. hiyah hiyah..!

pArAsiT_dUniA said...

gali jgn x gali.. hehehe