Nuffnang

Tuesday, April 28, 2009

belog ini sudah tukar nama

belog nama baru "Jodoh itu Mana Dan Siapa".. semua nukilan 100% dari aku dan bukan tujuan nak gatal2 ngan sapa2. juga tak niat nak peluru-sesat-kan sapa2..

ini belog totally untuk aku
yg maseh tak kawen2...
yg tak reti nak berkawan..
yg tak reti nak mulakan satu hubungan..

cinta aku yg pertama aku harap hingga hujung nyawa, benar2 berakhir di hujung nyawa dia.. zainal b alias.. arwah dah 12 thn tinggalkan aku. sejak itu, rasa suka aku pada orang lain, langsung tak ada...kalau ada 2-3 kali (zaman sekolah menengah) pon tak well-ended... semua tak happy ending...

adakah sebab sejak dia meninggal, aku sedekah al-fatihah untuk dia? aku mmg tak boleh lupa dia.

12 tahun al-fatihah tanpa ada nohktah.
12tahun aku doa nak jumpa dia dlm mimpi, tapi tak dapat2 jugak...
12 tahun perbuatan, mana bisa ko nak stop?
dalam 12 tahun, tipu laa kata tak cuba nak stop..
tapi malam nih kata niat nak stop,
pagi subuh kang, nama dia naikkkk lagi...

reza, lelaki yg bakal nikah 31may nih pon,
i had lotsa crush on him pon sebab muka dia hampir mirip sekali ngan muka arwah...

cuma reza mata coklat dalam, bukan coklat hazel mcam arwah.
aku tak tau how come arwah yg melayu, boleh ada mata hijau hazel (40hijau60hazel)

keturunan kot.

2 comments:

pArAsiT_dUniA said...

hmmm...semoga jodoh mu bertamu dgn arwah zainal di alam yg lain...yg terus kekal selama lamanya...
moga jdh mu datang tanpa dirimu menduga siapa, dimana dan bagaimana...

||alis|| said...

parasit_dunia: tima kaseh atas doa awak, amin :)