Nuffnang

Monday, May 9, 2016

alhamdulillah :)

10 hari dalam hidup yang baru.
masih kena belajar banyak dari suami saya.

makan pakainya mudah dijaga. tak cerewet.
doakan kami dipermudahkan semua urusan.

cerita bagaimana kami bermula?
harus cerita disini inshaAllah.
bagi sy sedikit waktu ya.
pinky promise. saya ceritakan ;)

Alis dah kawin.. tak percaya kan?

15 comments:

Engku Artini said...

Alhamdulillah.. tahniah anis dah jumpa rusuk kiri! Senyap2 je yer. Janji tau cerita..tak sabar nak tau. Anyway selamat pengantin baru. Moga anis dan suami kekal bahagia ke akhir hayat amin..!

||alis|| said...

salam kak engku, terima kasih tau. doakan kita selama ni :)

UmmuAidan-Arissa said...

alhamdulillah..alis..takder angin, takder ribut berisi..happy for you..nape tak jemput akak...huhuhuh..alis dok obersee lg ker nie?

Kay said...

Tahniah Alis dan suami. Selamat bercinta hingga ke syurga... doakan kami yg bujang ni juga bertemu jodoh kami :-)

Nizam.Ariff said...

Tahniah. Selamat berbahagia...

mrs zach said...

gosok gosok mata. cubit peha. masih tak percaya. Alhamdulillah. dah jumpa fahri ko nyah. tahniah

||alis|| said...

salam kak ummu aidan-arissa..
mintak maaf banyak2 kak, mmg terlupa kat blog sebab buat persiapan last minute dan sorang2. semua nak kena capai. tak masuk ujian2 b4 bernikah lagi tu :)

terima kasih dan amin atas doanya kak. hugs.

||alis|| said...

Kay,
alhamdulillah. amin. thanks Kay. titik gave up sy dan titik semangat suami yg buat silang kami bertemu. alis doakan Kay dan kawan2 bujang segera akan bertemu jodoh. amin.. :)

Manusia Berubah said...

banyak lagi kena belajar..? alaa.. takpe pelan-pelan kayuh maaa.. :)

mak lang said...

Barakallah...
cerita pelan-pelan pun tak apa, buat penduan bersama (cewah)
# Another silent reader #

||alis|| said...

amin. terima kasih pak nizam :)

||alis|| said...

alhamdulillah khay. 14hari n masih tak caya sambil gosok mata. haha

||alis|| said...

banyak puan ain. banyak kena belajar ;)

||alis|| said...

salam mak ngah..

hehe terima kasih. hutang cerita antara hutang paling susah jugak sy nak lunaskan :)

athiqi ariff said...

wahh dah khwin ea..mabruk..kullu sanah toyib