Nuffnang

Thursday, October 30, 2014

sakitnya tuh disini

ada satu video baru.

kejadian kat indonesia. tapi dh smpai Malaysia kot viralnya.

pasal mantan kekasih peluk ex dia (pengantin lelaki) kat majlis bersanding.

gilak kau. haha~ peluk lama, lebih dari sekali, and disaksi sendiri oleh pengantin pompuan yg berdiri sebelah suaminya.

kesian. tapi benda tu acaner pon, tak patut dibuat~ atas apa alasan pon.

saya pernah tau tengok scene yg lebih kurang begini.. takde laa smpai peluk2 (gila kau!) 6tahun lalu..
ceritanya, ex-tunang pengantin lelaki ni lepas je tepung tawar pasangan mempelai.. terus akak ni berdiri tercacak depan pelaminan tersebut (dengan jarak 1meter!) dalam 5min mcm tu. dalam fikiran like: aku yg sepatutnya jadi pengantin tersebut, gitu..)
(background lagu: pelamin anganku musnah, pls?)


rata2 orang kampung mmg kenal sebab akak ni sekampung dengan bekas tunangnya. mmg org2 dok soksek jugak la kan.. dan aku plak boleh ikot sama diri terpacak dekat2 ngan akak tu sbb aku mcm ter-ke-si-ma n fikir eh-mcm-drama-slot-akasia-lah! lol.
yg betulnya.. takde jodoh. so, move on la ya?

4 comments:

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

Biasalah dik.. akak pun ada pengalaman lebih kurg sama.. tapi bukan akak yg terpacak.. tapi pengantin lelaki tuh langsung tak nak senyum sepanjang majlis nikah sebab akak ada kat situ..

dan ye.. pengantin lelaki tuh 'abg angkat' akak.. dan dia macam sayu kot masa tuh.. hehehe

Nastyna said...

eh I tak play "pelamin anganku musnah" tapi lagu yang lain... "tanpa undangan... diri ku... kau singkirkan, tanpa bla bla bla... lupa lirik lupa tajuk" hahaha tak sesuai pun ngan tema tapi macam best jer lagu tu.

I... takder pengalaman ni semua... sebab takder exssss tak ketahuan hala. haha

UmmuAidan-Arissa said...

teringat akak akan citer devdas zaman dl2 lak..yg ms nak kawen kemain lg ex dier hantarkan..
yg sepatutnya ex tuh takyah langsung dijemput kekenduri..boleh mencacatkan majelis kn lis..huhuh

tiga lalat said...

Salam. Hee ini bukan sinetron ya ini betul betul.