Nuffnang

Wednesday, December 28, 2011

paham ke tak maksud yg sebenar?

ok, recently i register kat dlm 1 matchmaker website. ehem. tetibe jer nak daftar uolss! perasaan itu tak dapat ditahan2 and org tak ciptakan ayat "usaha tangga kejayaan" untuk suka2 oke~ LOL.

banyak kali, bumped dengan profile jejaka melayu islam dan akan jumpa state begini:

Drink: Light/social drinker

takut nak tegur tapi adakah dlm fikiran mereka "drinking" habit yg dimaksudkan ialah yang ini:







instead of yg ini?






AI HARAP sgt MEREKA FAHAM.

dan kalau ai jumpa yg light drinker, ai pon cepat2 tgk profile yg lain. cap alip bot awal2. huhuu T_______T

4 comments:

gadisBunga said...

mustahil diorang tak faham kan?

Ms.Lilies said...

hati2 lis...

CAHAYA MATA said...

rindu awak...

dan..

cerita-cerita awak..




p/s : ehh..beraninya join matchmaker website..!! hohohooo... :)

||alis|| said...

gB
mustahil, tapi kot yg ala 'bermuka suci' tuh gimana? kot yg ada master pastu 'teacher' as kerjaya? pening2.. :S

kakmimi
baikkk kak :) tak sure boleh sgkut ke tak. sebab jumpa satu kapel nih *opcos bukan frm mesia, blog bertajuk 'from match to marriage' sebab they all jumpa kat *****.com mcm sweet :P

ain
kekekeee...... berani pon perlu ada sikit takut kanss... haha!
*saya pon rindu nak bercerita.