Nuffnang

Wednesday, November 10, 2010

untuk makluman kamu.

ini penjelasan ringkas saya. paling ringkas. sebab ko cakap ko tak suka baca panjang2 kan.. aku ringkaskan.

1. terima kasih atas semuanya ok. ikhlas nih tak de nak sindir/lencong ke hapa. terima kasih sebab layan saya dengan baik selama nih.

2. saya nak simpan kenangan masa setahun kita di yok bin, dan masa setahun sepanjang sept 2009-sept 2010. yg 12thn tuh sebenarnya takde. banyak off dari on.

3. awak mungkin dah lupa, tapi saya masih ingat, 2006, 1st time jumpa awak semula, after 1week, awak minta kita sambung semula, awak sms, awak sanggup tinggalkan makwe awak masa tuh, untuk bersama saya. saya cakap, DONT! nnt awak akan buat saya macam mana awak buat kat makwe awak tuh nnt.

4. syukur, saya tak jadi macam makwe tuh. heh, tak sempat pon.

5. oh saya ada menulis perjalanan "kisah kita" sepanjang setahun lebih nih dalam word97, tak panjang, 60 muka surat jer. sebab apa tahu? sebab saya takut kang mana tau aku eksiden ke, hilang ingatan ke, at least aku ada gak simpan kisah klasik untuk aku ingat semula, yang aku penah sayang pada mamat bulat keje pakard pakai spek mata nih, haha! ok, tak lucu.

6. kiter tetap kawan, lalu pakard nnt aku takkan menonong je macam dulu, aku siap akan babai2 ko lagik, jangan ko buat tak nampak aku jer suda masa tuh ye. kalau ko buat gak, siap ko!

7. bukan, saya takde sapa2. cuma sekarang nih, kawen nih macam jauhhhhhh sangat la, nak2 bila aiman dah ada, LAGI LAA BANYAK KALI KENA FIKIR KALAU NAK KAWEN. eh, awak nak kawen ngan saya ke? tak kan...

8. pada muka surat ke 15 dalam "kisah kita" tuh, saya ada mentioned pasal anak kembar. haha! dasar otak sakit masa tuh~

9. jangan amalkan sikap pelupa, penat makwe ko nak jadik tukang ingat.

10. peace!

salam :)

saya.

3 comments:

||alis|| said...

aku saja post n3 nih lambat2.. tak laa terasa sangat, heh!

btw, ini memang sebijik2 apa yang aku bagi pada asri menjelang tawarnya hatiku padanya dulu.

dan waktu ini, mr fahriku belum datang ketuk pintu rumah lagi..

psstt.. dia datang ketuk pada 23dec 2010 ;)

s1t1 2uL41k4 said...

bestnya, ci alis dah ada fahri.. =) saya belum lagi.. =(

||alis|| said...

siti sayang.. pasti ada, kamu tunggu kejap lagi, kalau dia ketuk pintu, jangan pula kamu lari nanti.. hihihhi!