Nuffnang

Thursday, July 1, 2010

"kalau"

ralat.

n3 latest aku ada merujuk perkataan "kalau". kalau ialah perkataan kecintaan kepada syaitan.

kalau ialah kita tak bersyukur dengan apa yang telah terjadi, apa yg ditakdirkan untuk kita oleh ALLAH SWT.

disini, aku dengan rendah hati menarik mana2 perkataan "kalau" dalam mana2 entri yg ada dlm blog JIMDS ini.


aku masih akan menulis, itu ialah post dated n3, aku nak ubah date dah tak dan (yer je laa si alis nih, bukan bleh percaya, haha!)

aku kini bergelar makcik kantin. bukak bisnes kekecik untuk masa depan aku dan syifa, anak angkat main2 aku tuh.

yer, tak glemer pon keje nih. tapi yg paling asas, keje nih halal :)

hamba yang hina
alis


.

2 comments:

IRIS said...

Alis,

1. Apa khabar? Lamanya tak menjejak dan bersapa.

2. Rindu nak membaca coretan 'sejiwa' cara kita.

Happy selalu k. ;)

||alis|| said...

salam iris..

masya Allah, saya kehilangan number hp iris, sungguh lalai! rindu berat2 sgt pada kamu :)

nnt msg di FB sekali lagi boleh no hp nya. maaf sgt ya.

sekarang nih pena alis kehabisan dakwat. nak curah apa pon tak tahu bagaimana idea tuh nak keluar :)

salam rindu angin jepun ya :)