Nuffnang

Tuesday, April 6, 2010

"...rindu my ex"

dia benar2 sudah move on.
aku jer belum.

kot.



buktinya, ayat diatas..

dia boleh cakap gitu kat aku~






hati, jangan terasa. jangan nak jadik tisu eh.
kalau ko terasa..aku cepuk ko kang!

orang tuh couple 5 tahun.
berhak laa rindu bagai.





kau ader?



.

6 comments:

ber_u_wang said...

rindu kat uncle aje la...rindu kat blog uncle.

sI tEDI said...

a'a.. rindu kan i je!

ramai x dtg sini!
maap ek?

lieza said...

sabar alis..alis pun kena move on dgn hidup alis...

Ms.Lilies said...

Aiyohhhh dak alis...chaiyok2

||alis|| said...

uncle: blog uncle tak rindu sebab hari2 baca, ngeeee... ~

tedi: of coz boleh rindu! nak jumpa? i org melaka, alai, jom~?

sis: hati ngan minda belum boleh nak selari la kak.. :(

kakmimi: dearest, thanks :)

lieza said...

akak fhm..dulu akak pun mcm alis tapi sekarang akak dah ok dan kuat tuk hadapi apa2 jua..akak doa alis boleh hadapi apa jua dengan tabah..