Nuffnang

Tuesday, November 24, 2009

erkkk...

.........................."kakak, usia tak penting kak... janji hati sama faham memahami......."


cubaan seorang pakcik dalam menemukan aku, yg dah 27, going 28, dengan anak sedaranya yang baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 22!


apekah???


ngah, ko agak2 nak panggil 'abang ipar' ko nih abang ke adik eh... huhuhu~












hi guys, saya tak tolak kalau jurangnya setahun dua.. ini 22..??? adik saya yg dah 26 and suami dia 28 pon pening nanti nak panggil apa kat 'dia'.. :).

setakat nih saya anggap dia adik jer sudah...


p/s: tidak, pendapat saya bukan mewakili siapa2.. 1 of makcik teman saya bersuamikan 20 tahun lebih muda dari dia. takde isu pon, masih bahagia even dah hampir 10tahun berkahwin. up to hati masing masing kan....




peace V


.

3 comments:

sI tEDI said...

bagi aku normal. asalkan matang!

et said...

ngee..kalu die matang, ley trime seadenye..oke je..^^

||alis|| said...

tedi: tuh la.. keliling aku ada jer yg kawen suami muda, tune aku jer blom boleh nak betolkan.

et: haaa.. setuju. :)