Nuffnang

Thursday, July 2, 2009

dunia baru...

aku mula daftar sebagai peserta kursus pensijilan halal hari ini.

yer, bergelar student balik selama 6 bulan ini.
yer, duduk di asrama seramai 8 org. (ia rumah taman sebenarnya)

baru jumpa 6org, baik baik mereka nih..
lagi sorang ialah adik kandungku sendiri.

tgk rumah taman tuh, ALLAH HU AKBAR! agak teruk kondisinya.
belum sempat balik rumah, aku dah berkira kira mahu ngecat dinding yg ada.

kaler: hijau & pink :P, cumel tak?

perjumpaan pertama bersama pengarah MISDEC tempat aku kursus tuh, sungguh la senang lawan sembang ngan beliau :).

oleh sebab masa tuh dah lunch: aku undur diri.

Haji Zamrud, pengarah MISDEC itu sempat berkata:

"kamu tak jumpa calon lagi, kan? nnt saya carikkan. yg baik baik punya"


pulakkk.......
namun tetap alhamdulillah :)


psstt...ini kan blog khas perjalanan aku mencari fahri (atau dicarikan ;P)

.

7 comments:

Ms.Lilies said...

selamat belajo semula and selamat bertemu fahri yg dinanti2kan....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Jard The Great said...

=p

||alis|| said...

bismillah..

kakmimi: makaceh, acecece.. tetibe mode manja eh aku nih, agagaga~

jard: jom jard, jadik student balik, meowww!

:. aYu .: said...

waa..kak..manatau jmpe fahri kat sini....

||alis|| said...

ayu, ngeee... kan?


hehehe... pengarah tuh pon still ada anak bujang sorang, 34thn tapi tak kawen lagi.

*alih2 tergatai plak!

kueh bakar said...

semoge bertemu...
lelaki sekarag ko kena orat...
kalo dia ada tindak balas..
biarkan saje...
pandai lah dia counter nanti...
ko hanya perlu senyum jerk nanti...

||alis|| said...

bakar berlauk: amboi.. nasihat.. hehehe.. baikkkk.. nasihat kamu akan saya ikuti sebaiknya.

......"senyum laa...senyum laa.. ahaii.. chek mek molek..."