Nuffnang

Wednesday, April 16, 2014

4?



4 itu angka yg aku cukup tak suka, dulu.

baru ni je ok. tapi bila tengok number plat 4444, aku masih kalut.

maybe tak suka dulu sebab katanya lelaki boleh kawen 4.

ntah apa2.

tapi sejak tadika lagi aku x suka nombor 4 ni.

motip sejak tadika x suka angka 4 sebab boleh fikir lelaki boleh kawen sampai 4?

haha.

6 comments:

t.a.t.a said...

Orang Cina pun ada yang tak suka dengan angka 4 kan lis? 4 tu bunyi nya macam sei (mati).

||alis|| said...

haah cikta

part of nape aku tak suka ialah 4 tuh maksudnya "si" dalam mandarin. hehe..

||alis|| said...

haah cikta

part of nape aku tak suka ialah 4 tuh maksudnya "si" dalam mandarin. hehe..

UmmuAidan-Arissa said...

hehehe..kesitu lak kaitannya yer..:)

||alis|| said...

salam kak

tula, jauh sangat. mindset je semua ni kan, hihi!

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

4 itu seimbang..

kalau ikut sistem pernomboran.. 4 itu ilmu ;)