Nuffnang

Tuesday, April 23, 2013

tiba-tiba saja!

tiba2 saya tidak mahu lagi menunggu.
tiba2 saya mahu berkawan. dengan sesiapa saja.
tiba2 saya nak berada dalam hal jiwa2.
tiba2 saja.

tapi takde siapalah!

heh.

*********

macam mana nak mula kan yerp...

hmm... kami bermula cuma sebagai kawan biasa. biasa2 yg sangat biasa. saling balas chat. kalau bz xde hal. kalau x sebok sehari mau jugak 5-6 kali berbalas bicara maya.

no heart feeling kata melayu.

dan saya kebetulan menunggu seseorang dengan proses paling lite2. haha! dasar penakut.

hinggalah lepas balik umrah, tepatnya 3mggu lepas itu...

tiba2 saya tidak mahu lagi menunggu.
tiba2 saya mahu berkawan. dengan sesiapa saja.
tiba2 saya nak berada dalam hal jiwa2.
tiba2 saja.

cuma tak tau lagi siapa nak join, uhuks!

sehinggalah, minggu lepas saya agk sibuk. dan dengan tiba2 saya beri dia no utk berhubung. saya cuma rasa memberi, tanpa membalas. sbb dia, secara tidak sengaja, dh menjadi salah satu rutin harian saya, dan dah terbiasa dengan soalan2 dan jawapan lazim.

eg;

-dah makan?
-how's kerja? ok?
-bz ke hari ni?
-ok balik dulu, take care.

itu saja. berulang2. tapi tak bosan. tapi tak still no heart feeling.
-hati keras sangat kah? haha!-

2nd day...

hmmm...

to be continuelah!

2 comments:

IndaMarya said...

alis, aunty suka posting kali ni...hope u have found yr prince charming at last.to sah dok ingat hok lama2 tu...mudah2an Allah permudahkan segala yg DIA dah plan for you.Amin..

Uncle Lee said...

Hello Alis, some people come into our lives and quickly go. Some people move our souls to dance.
They awaken us to new understanding with the passing whisper of their wisdom.
Some people make the sky more beautiful to gaze upon.
They stay in our lives for awhile, leave footprints in our hearts, and we are never ever the same.

You just hold that smile of yours and keep a song in your heart.
Lee.