Nuffnang

Friday, March 4, 2011

dua puluh tujuh february dua ribu sebelas...

"ko betul nak kan anak sedara faveret pak long nih??!"
.paklong dia.
.
.
"err..err...." telan liur~
.aku.
.
.
------------------------------------------------------------------
taklah. cerita sebenar:
.
dia panggil sebab dia nak tanya pasal pokok bunga raya kaler kuning.
ditanam oleh ayah.
.
"pak long nak mintak benih dia nanti sikit, boleh?"
.
"boleh pak long.. boleh.." senyum-tahan napas-senyum!
.
.

7 comments:

||alis|| said...

fikir banyak kali untuk post n3 ini.. tapi sebab nak hargai sangat2 pengunjung tetap/tidak tetap blog jodoh saya, maka saya fikir saya perlu terbitkan n3 ini ;)

kalian yg disana, dan di sini, terima kasih tidak terhingga!

ber_u_wang said...

tahniah.....

Anonymous said...

alis sayang..

Tahniah! moga diberkatiNYA sentiasa :)

kak hana

Anonymous said...

baru teruja dgn perenggan pertama...rupa2 nyer...haahhahaha

from : along

CAHAYA MATA said...

patut laa.. hehehe.. apa2pun TAHNIAH dari SAYA & ABANG.. (^___^)


"ko btul nak kan blogger faveret kami ni...??!!"

haaa..jawab..jawab... (hehehe..)
suker nyakat org darah manis.. :)

Anonymous said...

tahniah : ) saya reader baru blog nih, btw, sy betul2 rasa entri2 dalam blog nih sgt2 manis : ) teruskan menulis ya! boleh tak sy nk share mne2 entry?

from : ain

||alis|| said...

ain: sorry, baru pasan komen ain. sila. tapi mana link ain? share la. boleh saling ziarah ;)