Nuffnang

Tuesday, February 1, 2011

don't.


indeed.
dulu, bila aku down jer pasal cari2 jodoh nih, aku akan pandang 6 orang nenek nih. yang paling beruban tuh laa yang paling memotivasikan aku ;)
terima kasih nenek-nenek semua. anda semua telah menjadi antara inspirasi saya selama ini.
T__T
.

7 comments:

Ms.Lilies said...

Mana button like ko ni lis

;)

||alis|| said...

kekeke.. nan ado kak ;P

CAHAYA MATA said...

hehehe.. chaiyok..!! chaiyok..!! cik alis.. :)

p/s : bila tgk gambar ni, saya trpikir "adehh..sape la yg nyakat diaorg nih..? hehehe.."

||alis|| said...

cahayamata:
bagaimana mahu kita berhubungan. ada sesuatu saya mahu share dengan kamu. oh, kamu mesti tak sangka, sebab saya sendiri juga tak pernah terfikir.

abang kamu-bakal abang saya, status lalu mereka=sama!

masa dapat tau, saya bebetol nak bicara sama kamu, kongsi rasa dan suka. tapi mana blog.. kenapa hilang ;((

CAHAYA MATA said...

cik alis..
sorry SAYA lambat check blog.. :(

SAYA masih ada..blog cahaya mata pun masih ada.. :) cuma masih private..

cik alis bagi email, hari ni jugak saya invite... tak sabar nk baca kisah cik alis yg seterusnya.. teruja..!!

email kn pd saya alamat email cik alis ok..

matacahaya@gmail.com

Anonymous said...

motivasi yang sunggguh bagus sekali
from : along

||alis|| said...

puan ain: dah ;)

along: kan.. sangat motivasi ;)