Nuffnang

Friday, April 2, 2010

lelaki kesayangan ku..telah pergi dari pandangan mata..

dalam dunia nih, tak ada lelaki yang mampu buat aku tergelak ketawa hingga aku terlupa seketika santun seorang wanita..

tak ada. percayalah.

dia tak hanndsome mana pun.
tak taff mana pun.

tapi...
kala dia buat lawak..
kala dia melontar dialog yg ntah apa2...
itulah kegilaan dia.
tapi itu juga kesukaan dia.

hingga sampai satu saat, aku rasa,
aku mahu carik seorang yg gila macam dia sebagai fahriku..
macam balance dan bahagia jer bila aku share hidup aku bersama
'fahri' yang sentiasa buat aku gelak tertawa, kalau diizinNya,
hingga hujung nyawa.

hmm.. tuhan sayang dia. aku pon sayang dia.
sebagai peminat, aku doakan yang terbaik buat dia.

"dia", sebab aku sedih lagi, hingga sekarang...
nak panggil arwah..
rasa macam baru pagi tadi aku dengar2 segala celoteh dia..

alfatihah dan yassin buat Arwah Din Beramboi. semoga dia aman disana....










.

4 comments:

sI tEDI said...

Al-Fatihah buat beliau dan Takziah buat seluruh ahlikeluarganya...

||alis|| said...

tedi: thanks. amin...

ber_u_wang said...

uncle juga terasa kehilangan dia.. macam mana aznil yang hari hari bersama dia.. kan

al fatiha

||alis|| said...

uncle: semua terasa.. i just still can't get over him la.. ;( al-fatihah buat arwah din..